YOSHLAR ORASIDA KASB TANLASHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR - Toshboboyeva Nozima Qudiratovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Hayotda oʻzi xoxlagan narsalarga erishishi , buning natijasida baxtli yashashi mumkin. Sevimli kasbni tanlashda avvalo odam oʻzining his- tuygʻulariga eʼtibor berishi lozim. Odam jamoat oldida oʻzini tutishi ham muhim oʻrin egallaydi. Odamlar bilan bevosita aloqada boʻladiganlar shirinso’z va gapga usta boʻlishi kerak.