XADICHA SULAYMONOVA - YOSH YURISTLAR NIGOHIDA. - Asila Mashrabjonova, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada akademik olima Xadicha Sulaymonovaning ilmiy merosi hamda uning davlat organlaridagi faoliyatining yosh yuristlar uchun ahamiyati haqida so’z boradi.