ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИДА МЕНЕЖМЕНТ ИМКОНИЯТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Олтаев Ш.С. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: ушбу мақолада тадбиркорлик фаолиятида менежмент имкониятларидан фойдаланишнинг аҳамияти таҳлил қилинган. Шу билан биргаликда, тармоқда қатор масалалар ҳам мавжуд ва уларни бажарилиши тадбиркорликнинг ялпи ички маҳсулотдаги улушини янада орттиришга олиб бориши ўрганилган.