XONA GULLARI TURLARI, ULARNI PARVARISHLASH TO’G’RISIDA TAVSIYALAR - Absamova Bibixonim Berdiyor qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Turli maishiy texnika, plastic mebellar, linoleum, panellar, bo‘yoqlar, kir yuvish kukunlari vositalari xona hamda ofislardagi havoni benzol, fenol, formaldegid, karbonat angidrid gazi, azot oksidlari va ammiak bilan zaharlaydi. Ushbu maqolada xona va ofislarda ekologik vaziyatni yaxshilashga yordam beruvchi xona gullari bilan tanishamiz.