GURUH RAHBARLARINING O’QUVCHILARNI O’RGANISHGA YO’NALTIRILGAN FAOLIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Toshev Jonibek Raxmatillayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunda erkin va mustaqil fikrlovchi, ijtimoiy-siyosiy hayotda ongli ravishda va faol ishtirok etishga qodir yosh avlodni shakllantirish. Guruh rahbari o’quvchi va o’qituvchi munosabatiga alohida e’tibor bilan qarashi va uni obdon o’rganishi lozim. «O’quvchi va o’qituvchi» tizimidagi o’zaro harakat o’quvchilarga samarali ta’lim berishning hal qiluvchi omillarini ustuvor yo'nalishilarini tushuntirib berilgan.