КАМБАFАЛЛИК МУАММОСИ ВА УНИ БАРТАРАФ ЭТИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Ш.С.Олтаев (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: ушбу мақолада камбағаллик тушунчаси, камбағаллик муаммоси ва уни мамлакатда бартараф этишнинг ўзига хос хусусиятлари ёритилган.