O'ZBEKISTONDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI RIVOJLANTIRISH VA TARAQQIYOT BOSQICHLARI. - Eshnayev Iskandar Azizovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunda erkin va mustaqil fikrlovchi, ijtimoiy-siyosiy hayotda ongli ravishda va faol ishtirok etishga qodir yosh avlodni shakllantirish bu - «Kadrlar tayyorlash milliy dasturi» ning asosiy ustuvor yo'nalishilarini tushuntirib berilgan.