MAKTABNING BITIRUVCHI SINF O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHDA MAKTAB PSIXOLOGINING O’RNI VA AHAMIYATI - G’oziyeva Barno Karimjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bitiruvchi sinf o’quvchilarni kasb-hunar egallashga bo’lgan qiziqishlarini yanada oshirish hamda o’quvchilarini o’zi tanlagan kasb-hunarga yo’naltirishning o’ziga xos usullari va psixologik asoslari, hamda maktab psixologining o’rni va ahamiyati haqida yozilgan.