O‘QUVCHILARNING LIDERLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDA PSIXOLOG VA O’QITUVCHILARNING O’RNI - Rasulova Zuxroxon Adxamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim muassasasidagi o’quvchilarning liderlik va tashkilotchilik qobilyatlarini erta aniqlash va rivojlantirishning psixologik usullari va metodlari haqida fikr mulohazalar keltirib o’tilgan. Bolalarda qobilyatning shakllanishida ota-onalarning aralashuvi hamda ularning farzand tarbiyasida e’tibor berishi kerak bo’lgan xususiyatlar haqida ham fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.