ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИДИГИ ИННОВАЦИОН ИҚТИСОДИЁТ ШАРОИТИДА СТРАТЕГИК РЕЖАЛАШТИРИШНИНГ ҲОЗИРГИ ҲОЛАТИ - Мамадалийева Хуршидахон Насибжоновна (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотатсия: мазкур мақолада Кишлок хужалигида банк хизматларини такомилаштириш йуллари, банкларда стратегик режалаштириш ва маркетинг тадқиқотларини ривожлантиришни тадқиқ қилиниши натижасида берилган илмий таклиф ва амалий тавсияларидан республикамиз тижорат банкларида стратегияни пухта ва аниқ ишлаб чиқиш ва уни такомиллаштиришнинг назарий- услубий асосларини яратиш бўйича мулоҳазалар юритилган.