FUNKSIYA HOSILASI - Sabirov Boburjon Ravshanbek og’li; Abdullayev Mardonbek Bozorovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Hosila tushunchasiga olib keladigan masalalar jumlasiga qattiq jismni to`g`ri chiziqli harakatini, yuqoriga vertikal holda otilgan jismning harakatini yoki dvigatel silindridagi porshen harakatini tekshirish kabi masalalarda foydalanishning ahamiyati xususida fikrlar berilgan.