PROSTATIT KASSALIGI VA PROSTATA BEZI EKSTRAKTIDAN DORI TAYYORLASHNING ZAMONAVIY USULLARI - Baxromova Barno Zokirovna; Mo’minbayev Diyorbek Jasurbek o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Sizni hayratda qoldiradigan va tibbiyotning rivojlanish yo'llari haqida ikki marta o'ylashga majbur qiladigan prostata bezidan dori olishning zamonaviy usuli haqida eshitganmisiz? Xo'sh, agar buni qilmagan bo'lsangiz, men sizni prostata bilan bog'liq kasalliklarni davolashda inqilob qiladigan eng ilg'or usullar bilan tanishtirmoqchiman. Hozirda erkaklar orasida ko’p tarqalgan kassaliklardan biri bo’lib hisoblanadi va bu kassalikka bez ekstrakti samaraligi tufayli tibbiyotda keng qo’llanishni tadbiq etish.