OG’IZDAN BADBO’Y HID KELISHI - Xasanova Gulbahor Raxmatullayevna; Bekanov Bobur Zafarovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatiya:Og'izdan yoqimsiz hid (galitoz) boshqalar bilan muloqot qilishda yoki samimiy vaziyatlarda sizni bezovta qiladigan juda noqulay alomat bo'lishi mumkin. Shuning uchun uning sabablarini yaxshi o’rganish, sabablarini aniqlash muhimdir, aks holda oqibati achinarli holga kelishi mumkin.