OZIQ-OVQAT SIFATI TAHLILI. - Axmadjonova Sarvinoz Sherzodjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oziq-ovqat sifatini har tomonlama tahlil qilish, ozuqaviy tarkib, xavfsizlik va hissiy xususiyatlar kabi turli jihatlarga e'tibor qaratilgan. U mavjud adabiyotlarni ko'rib chiqadi, oziq-ovqat sifatini baholash metodologiyasini muhokama qiladi, empirik topilmalarni taqdim etadi va oziq-ovqat sifati standartlarini yaxshilash bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.