MULTIMEDIALI TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB TALABALARDA IJODIY QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISH - Beknazarova Dilafruz Amirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya: Maqolada multimediali ta’limning afzalliklari, ulardan o‘quv jarayonlarida foydalanish qoidalari mazmuni keltirilgan. Multimediali ta’limni amaliyotga joriy etish orqali talabalarning faol ishtirokini ta’minlash, bilimlarini xotirada saqlash, ta’lim olishini jadallashtirish, muammolarni mustaqil hal qila olishlari, kreativ tafakkurini rivojlantirish kabi g‘oyalar ilgari surilgan.