O’ZBEKISTON OZIQ-OVQAT BOZORINI RIVOJLANTIRISHIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - Abduraxmanova Zuxra Toxir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada amaliy misollar keltirilgan oziq-ovqat uchun mo'ljallangan raqamli tizimlarni qo'llash sanoat uskunalari.Shuningdek, oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlash sanoati korxonalarini avtomatlashtirishda internetdan foydalanish imkoniyatlari ochib berilgan.