METALLARGA ISHLOV BERISHDA QO‘LLANILADIGAN REJALASH ASBOBLARI TUZILISHINI ISHLATISH - Sayitjonov S.; Muhiddinov Sarvar; Meliboyev B. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Metallarga ishlov berishda qo‘llaniladigan rejalash asboblarining tuzilishi va ishlash prinsipi. Metallarga ishlov berishda qo‘llaniladigan rejalash asboblari tuzilishi ishlatish usullari. Metallarga ishlov berishda kullaniladigan ulchov asboblari tuzilishi ishlatish usullari.