DONNI SIFATINI BAHOLASH - Sayitjonov S.; Meliboyev B.; S. Muhiddinov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqola don va don mahsulotlarining sifatini o’rganish va boshqa ko’rsatkichlarini aniqlash haqida ma’lumot beradi . Don sifati haqida umumiy ma’lumotlar keltirib o’tilgan