KARAM KO’CHATINI O’STIRISH VA UNING TURLARI. - Abdug’opirova Hilolabonu Baxrom qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Karamdoshlar oilasining vakillari Yer sharining deyarli barcha qit’alarida o’sadi.U 3000 ga yaqin turini o’z ichiga oladi. Karamdoshlarni turlari ichida bizning iqlimimizga,sharoitimizga mos karamdoshlarni o’stirish va ularni yetishtirish bizning ilmiy ishimizda axamiyatga ega masaladir.