YENGIL ATLITIKANING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Hamrayeva Zilola Ilhom qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Yengil atletika yurish, yugurish, sakrash va uloqtirish kabi mashqlar alohida ahamiyatga ega. Ushbu maqolada yengil atletikaning o‘ziga xosligi haqida so‘z yuritilgan