BAXSHILI EL BOTIR EL - Umid Norboyev Pardayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Surxon diyorida baxshichilik markazining tashkil etilishi , markazning faoliyati , baxshichilik san'atining bugungi kundagi ravnaqi , baxshi atamasining ma'nosi ,folklorshunosligimizda baxshilarning turli nomlar bilan nomlanishi haqida fikr yuritilgan.