MUSIQA FANINI OʻQITISHDA INTERFAOL METODLAR - Sharipova Intizor (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Oʻzbekistonning yangi taraqqiyot bosqichida musiqa ta’limini rivojlantirish hamda sohada samaradorlikka erishishda innovatsion texnologiyalarni joriy etish va interfaol metodlarning ahamiyati va o‘rni yoritilgan.