INKLYUZIV TA’LIMNING ASOSIY TAMOYILLARI - Po’latova Munisaxon Burxon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada inklyuziv ta’limning asosiy tamoyillari hamda inklyuziv ta’lim tamoyillarining amalga oshirish usullari va ulardan kutilayotgan natijalar bayon qilingan.