ENDOFIT MIKROORGANIZMLARNING ISTIQBOLLI YO`NALISHLARI VA AHAMIYATI - Jamalova Feruza Abdusalomovna; Shodiyeva Dildora G`iyosovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqola endofit mikroorganizmlarning biologik faol metabolitlar sintez qilish xususiyatlari va ularning qo`llanilish sohalari haqida ma`lumot berib o`tamiz.