BOSHLANG‘ICH SINFLARNI O'QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH. - Ziyodullayeva Musina Umirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarni o'qitishda interfaol metodlardan foydalanish, interfaol metodlar orqali o'quvchilarni o'qishga bo'lgan qiziqishlarini oshirish va dars sifatini oshirish haqida ma'lumotlar berilgan hamda bir qancha ta'lim metodlari misollar orqali tushuntirilgan.