KURASH BO'YICHA TO'GARAKLAR TASHKIL QILISH VA MUSOBAQALAR O'TKAZISH. - XOMUDJONOVA FERUZA KOMILJON QIZI.; ISOQOVA NAFISA. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Kurash bo'yicha to'garaklarni tashkil qilish va o'tkazish avvalo trenirdan bir qancha bilim va malaka talab qiladi. To'garaklarni boshlashdan oldin bir qancha qoidalarga qa'tiyan amal qilish lozim. Tugaraklar bilan birgalikda olib borilgan musobaqalar esa bolani sportga qiziqishini oshirish bilan bir qatorda, buyuk marralar sari yetaklaydi.