O‘QUVCHILARDA XAYOLIY TASAVVURLARNI RIVOJLANTIRISH - Abdrimova Bikajon Ko‘palovna; Xudayquliyeva Yulduz Otabayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “O‘quvchilarda xayoliy tasavvurlarni rivojlantirish” haqida fikr yuritilgan.