IKKI BUYUK ZAMONDOSH! - Yo’ldosheva Farangiz Sayfiddin qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O’zbekiston xalq yozuvchisi G’afur G’ulom va ikki xalqning suyukli farzandi Maqsud Shayxzodaning ham ijodiy ham do’stlik aloqalari Shayxzodaning “Gafurga xat” nomli she’ri talqinida ko’rib chiqilgan.