YASHIRIN IQTISODIYOT VА MАMLАKАTDА UNI KАMАYTIRISH YOʼLLАRI - Аxunova Maʼrifat Xakimovna; Abdullayev Jahongir Nurali o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada yashirin iqtisodiyot, uning shakllanishi va rivojlanishiga taʼsir qiluvchi asosiy omillar tahlil qilingan hamda “yashirin iqtisodiyot” ga qarshi samarali kurashish yoʼllari bayon qilingan. Shuningdek, yashirin iqtisodiyotni kamaytirish bo’yicha xulosa va takliflar berilgan.