MUMTOZ ADABIYOTNI TARG’IB ETISHDA ADABIY MOSLASHTIRISHNING AHAMIYATI (“LISON UT-TAYR”NING MOSLASHTIRILGAN MATNI MISOLIDA) - Nodirbek Xabibillayev (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda yoshlarga mumtoz adabiyotni tanitish dolzarb masalaga aylanib bormoqda. Mumtoz adabiyotning inson ruhiga beradigan ma’naviy ozuqasidan mosuvo yoshlarning bugungi kundagi ayrim harakatlari oriflar ko’ksini chok etayotir! Ana shunday sharoitda oriflar yoshlarga mumtoz tarbiyani singdirishning yangi yo’llarini qidirib topmoqdalar. Mazkur maqolada ana shu masalalarni bayon etish bilan birga yangi bir kitobni tanishtirishni muallif o’ziga maqsad qildi.