TABIIY FANLARNI O‘QITISHDA KOMPETENTLIKKA YO‘NALTIRILGAN TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISH - Qo‘qonboyeva Shaxlo Rafikjonovna; Kukonboyev Baxodir Muqimovich; Raxmonova Iqbolxon Mo‘minovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada umumta’lim maktablarida tabiiy fanlarni o‘qitishda kompetentlikka yo‘naltirilgan topshiriqlardan foydalanish keltirib o‘tilgan.