ТАСМАЛИ КОНВЕЙЕР РОЛИК ТУЗИЛИШИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Полвонов Нурбек Омонбоевич; Атақулов Лазизжон Неъматович; Хусанов Лазизбек Муродулло ўғли; Мамашарифов Баҳромжон Рўзимурод ўғли (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада тасмали конвейерларнинг роликларидаги подшипниклар ўрнатлидиган жойи очилиб ёпиладиган қилиш орқали таъмирлаш ишларига кам вақт сарфлаб конвейер мажмуасининг унумдорлигини ошири ш масалалари кўрилиб чиқилган.