SPORT TURLARINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; MAMARAHIMOVA DILSHODA ILHOMOVNA; BOBORAXIMOV DIYORBEK ODILJON O‘G‘LI (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchining sportga bo’lgan munosabatlari, sport turlarining o’ziga xos xususiyatlari va unga aloxida e’tibor berilishi, sportchining sportga psixologik tayyorgarlikm ko’rishlariga talab qilinadigan texnik va taktik jixatdan etibor berilishini yoritilgan.