CHET TILLARNI O’QITISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUVNING SAMARADORLIGI - F.T.Choriyeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Chet tillarini o'qitishda kommunikativ yondashuvning samaradorligi juda muhimdir. Kommunikativ yondashuv, o'rganuvchilarning tilni amaliy ravishda ishlatish, ma'qullash va muhokama qilishga yordam beradi. Quyidagi qadamlar kommunikativ yondashuvning samaradorligini oshirish uchun yordamchi bo'lishi mumkin: