TURLI YOSHDAGI BOLALARDA PREDMETLAR SHAKLI VA ULARNING QISMLARINI TAHLIL QILISHGA O’RGATISH - Abduraimova Mohichehra Jo’ra qizi; Meyliyeva Shahnoza Erkin qizi; Sotvoldiyeva Moxinur Ilxomjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada turli yoshdagi bolalarda predmetlar shakli va ularning qismlarini tahlil qilishga o’rgatish ,maktabgacha yoshdagi bolalarda shakl haqida tasavvurlarni shakllantirsh ,maktabgacha yoshdagi bolalarda shakl haqida g’oyalarni rivojlantirish bo’yicha ish usullari ,bolalarni predmetlar shakli va geometrik shakllarni idrok qilishning o’ziga xos xususiyatlari to’g’risidagi ma’lumotlar keng yoritillgan.