MATEMATIKA FANINING O'QITISH METODIKASI. - Safarova Zarifa Eshnazarovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola matematika fanining o'qitish metodikasi va matematika darslarida o'quvchilarni bilimini rivojlantirishda ishlatiladigan interfaol metodlar hamda ushbu interfaol metodlarning dars sifatiga ijobiy ta'siri haqida ma'lumotlar berilgan.