ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBURNING FARZAND TARBIYASIDAGI MA'NAVIY VA AXLOQIY QARASHLARI - Olimjonova Umida (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shoh va shoir Zahiriddin Muhammad Boburning farzand tarbiyasi hamda uning farzand tarbiyasidagi ma’naviy va axloqiy qarashlari haqida so‘z boradi.