YUQORI MUSTAHKAMLIKDAGI CHO’YAN ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI - Tojiboyev Begijon Mamitjonovich; Tojiboyev Muhammadjon Muhitdin o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Metallurgiya sanoati va ishlab chiqarish jadal rivojlanayotgan davrda cho'yan asosiy o'rin tutadi. Keling, bu qanday material ekanligini, qanday paydo bo'lganini, qanday ishlab chiqarilganligini, qanday xususiyatlarga ega ekanligini, quyma temirning qanday tasnifi mavjudligini va sanoatning turli sohalarida qanday ishlatilishini aniqlaylik.