TABIIY (SCIENCE) FANLARNI O’QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNALOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Xasanova Dilnur Elbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Science (tabiiy) fanlarni o’qitishda foydalaniladigan eng sara interfaol metodlar va texnalogiyalar hamda “kim oyga tez yetadi” texnalogiyasi haqida so’z yuritilgan.