BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING TINGLASH VA TAHLIL QILISH KO'NIKMALARINI 4K MODELI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH. - Kamola Abidova Nig`matulla qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola 4K modelini amalga oshirish orqali boshlang'ich sinf o'quvchilarida tinglash va tahlil qilish ko'nikmalarini rivojlantirishni o'rganadi. 4K modeli ta'limga yaxlit yondashuvni rivojlantirish uchun to'rtta asosiy komponent – bilim, ko'nikma, xarakter va Meta-ta'limning integratsiyasini ta'kidlaydi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarida tinglash va tahlil qilish ko'nikmalarini oshirishning ahamiyati muhokama qilinadi va ularni rivojlantirishning samarali usullari taklif etiladi. Tadqiqot 4K modelida turli strategiyalarni qo'llaydi va natijalarni taqdim etadi, so'ngra tadqiqot natijalari va xulosalari muhokama qilinadi.