BOSHLANG`ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA INTERFAOL METODLAR VA MULTIMEDIYALARDAN FOYDALANIB DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH. - G`ofurova Zilola Zokirjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola o'qitish samaradorligini oshirish va o'quvchilarning faolligini oshirish uchun boshlang'ich maktab matematika darslarida interfaol usullar va multimediyalarni birlashtirishni o'rganadi. Tadqiqot adabiyotlar haqida to'liq ma'lumot berish, qo'llanilgan turli usullarni tahlil qilish, ularni amalga oshirish natijalarini taqdim etish va kelajakdagi amaliyotga ta'sirini muhokama qilishga qaratilgan.