YARIM O’TKAZGICHLI DIODLAR HAQIDA MA’LUMOT, ULARNING TURLARI VA ISHLASH PRINSIPI - Uzaqbergenov Aytbay Jumabay ulı (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotacia. Ushbu maqolada yarim o’tkazgichli diolar haqida ma`lumot, ularning turlari,ishlash prinsipi, xarakteristikasi va parametrlari haqida so’z etilgan.