TALABALAR MUSTAQIL TA’LIMINI SAMARALI TASHKIL ETISH - G‘ofurova Ma’mura (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: maqolada talaba mustaqil ta’limining o‘quv yuklamadagi o‘rni, ahamiyati, mustaqil ish topshiriqlarini bajarish talablari, mustaqil ta’limni tashkil etishning asosiy maqsad va vazifalari, shakli, turlari xususida fikr yuritiladi.