O’ZGA TILLI GURUHLARDA RUS TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILAR NUTQINI O‘STIRISHDA INTERFAOL USULLARNING O‘RNI - Otaxonova Shohsanam (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida rus tili va adabiyoti darslarida qo‘llanadigan qiziqarli usul va o‘yinlar yoritilgan bo‘lib, unda o’qituvchining o’quvchini dars jarayoniga jalb qilishiga yordam beruvchi innovatsion ta’lim samaradorligi yoritilgan.