XORAZM QAL`ALARINING O`RGANILISHI VA ULARNING VAZIFALARI - Yusupov Ibratbek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qadimiy tarixiga ega bo`lgan Xorazm vohasining ulkan tarixni o`zida aks erttirgan qal`alarining o`rganilishi,xususiyatlari,vazifalari va farqli jihatlari haqida so`z yuritilgan.