MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA ILG`OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O`RNI VA AHAMIYATI - Rustamjonova Dilhavas Ravshanbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Ilg`or pedagogik texnologiyalarning obyekti, predmeti, maqsad va vazifalari nimalardan iborat va ularni ta`lim jarayoniga tadbiq etish qanday natija beradi va ta`lim mazmunini takomillashishiga qanday ta`sir ko`rsatadi degan savol har bir fanni o`qitilishida ko`ndalang qo`yilayotganligi bejiz emas.