OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARI XAVFSIZLIGI MUAMMOLARI - Oripov Azizbek; G‘aniyeva Marjona; Ramazonov G‘olibjon (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada mamlakatimiz aholisini sifatli oziq-ovqat mahsulotlari bilan ta’minlash va oziq-ovqat xavfsizligi muammolari, asosiy yo‘nalishlari izohlangan.