TELEKOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI SOHASIDA STANDARTLAR VA ULARNING QO‘LLANILISHI - Sultonmuratova Mashhura Quvonchbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada standartlar va ularning qo‘llanilishi, ularning muhimligini va amaliyotga tatbiq etilishi mumkin bo‘lgan foydalarini o‘rganish mumkin. Tarmoq xavfsizligi sohasidagi asosiy standartlarni va tavsiyalarni identifikatsiya qilish, standartlarning amaliyotga tatbiq etish haqida ma’lumotlar berilgan.