DIDAKTIK O`YINLI MASHG`ULOTNING TURLARI VA ULARNING MAQSAD HAMDA VAZIFALARI: 1-SON 3-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Navoiy viloyati Uchquduq tuman 1-sonli DMTT tarbiyachisi, Shomurodova Maxfuza Shonazarovna; Navoiy viloyati Zarafshon shahar 5-sonli DMTT tarbiyachisi, Qudratova Nafisa Fazliddinovna; Navoiy viloyati Zarafshon shahar 5-sonli DMTT Uslubchisi, Baqoyeva Ma`mura Baxriddinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
O‘yin maktabgacha yoshidagi bolalarning asosiy faoliyati bo‘lib, u orqali bola shaxs sifatida shakllanadi