MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNI TARBIYALASHDA XORIJIY TAJRIBALARNING O'ZIGA XOS JIHATLARI: 1-SON 3-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Navoiy viloyati Maktabgacha ta`lim tashkilotlarida ta`lim sifatini tashkil etish va monitoring qilish sho`bas i mudiri, Amonova Nigora Nasimovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalashda xorijiy tajribalarning o`ziga xosligi.